Eddy Smets


EDDY SMETS   

Beste Vrienden ,

Ik hoor dat er LEUGENS de ronde doen over mij !!! IK GA ZEKER NIET STOPPEN ! IK GA DOOR ZOLANG IK ME GOED VOEL EN MIJN GEZONDHEID IS PRIMA ,EN DAAR BEN IK DE HEMEL DANKBAAR VOOR !

Omdat kwatongen ,waarschijnlijk uit jaloezie, dat beweren , wil ik deze woorden neerschrijven !

Het is blijkbaar mode tegenwoordig om negatief te spreken over iemand die goed bezig is , de na-ijver viert hoogtij ! Zeker bij mensen die niet kunnen inzien dat je alleen met hard werken en veel inzet kan blijven bestaan !

Maak jullie dus geen zorgen wij doen gewoon verder en om dat nog meer kracht bij te zetten komt er een NIEUWE DUBBEL CD op de markt :

1, WHOOPIE ! met 15 NIEUWE OPNAMEN !!!

2,EDDY SMETS & LETTY LANKA zingen VLAAMSE HITS Allemaal bekende liedjes waar ook 4 medleys tussen staan! De kostprijs is 15 € , dat is bijna 52 eurocent per liedje … (goedkoper zou niet meer normaal zijn ! )

BOVENDIEN DOE JE ONS ONNOEMELIJK VEEL PLEZIER ALS JE ER U EENTJE ZOU AANSCHAFFEN ! Deze “dubbelaar” MET TOTAAL 29 HOOFDTITELS en met meer dan 95 minuten muziek op verschijnt op 2 oktober 2016 !!!

Je kan deze nieuweling op de optredens verkrijgen en kan ook opgestuurd worden als je 17,50€ overschrijft (2,5€ VERZENDKOSTEN INBEGREPEN) op BE 64 4038 0117 9152 op mijn adres !

Waarvoor hartelijk bedankt en graag tot ziens !

Eddy Smets Kapelstraat 57 2520Broechem

 

 

Eddy Smets


Ps. Jullie hoeven niet te betalen (5€) om deze lijst thuisgestuurd te krijgen , het kan gratis met e-mail , het enige wat we nodig hebben is uw e-mail adres !

Top